Βιβλιοθήκη

Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί και μια σύγχρονη δανειστική βιβλιοθήκη, που οφείλει την ύπαρξή της στην ενεργή συμμετοχή των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων. Είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κασετόφωνα, μηχανές προβολής (projectors), τηλεόραση, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα, βίντεο, αξιόλογη συλλογή εκπαιδευτικών βιντεοκασετών και CD/DVD.

Στην αίθουσα υπάρχει χώρος μελέτης μέσα σε ένα ευχάριστο περιβ?λλον όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από εκατοντάδες βιβλία, αυτά που τον ενδιαφέρουν.

Η προέλευση των βιβλίων είναι από υλοποίηση προγράμματος του ΕΣΠΑ αλλά και από δωρεές εκδοτικών οίκων αλλά και ιδιωτών. Έτσι η βιβλιοθήκη μας ανανεώνεται διαρκώς με νέα βιβλία και αυτό αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που την κάνει πιο ελκυστική κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για αυτή.
new-gifΑπό τα τέλη του 2012 και υπό την επίβλεψη της διευθύντριας του σχολείου κ. Δασακλή Φωτεινής (ΠΕ01) λειτουργεί blog
για τη σχολική βιβλιοθήκη μας με προτάσεις για βιβλία, σχόλια, παιχνίδια και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Επισκεφθείτε το blog της σχολικής βιβλιοθήκης.

 

pc4 pc4

 

 

lib2



lib3